Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

For en tid som denne

David Østby
Produktnummer: 9788230213315

  • Utgivelsesår: 2016
  • Forlag: Hermon
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Kategori: Kristendom
  • Antall sider: 231
  • Forfatter: David Østby

FOR EN TID SOM DENNE ER SKREVET MED BØNN OM EN 
NY VEKKELSE I NORGE. DET ER TID FOR VEKST I GUDS RIKE, 
OG FOR AT MENNESKER GIR GJENSVAR PÅ GUDS KJÆRLIGHETSERKLÆRING! 

Tiden er inne for at mennesker kommer hjem til Gud! Tiden er moden for en Himmelsk invasjon som tar oppgjør med tidsåndens gudløshet. Det er tid for en kjærlighetens revolusjon, og en enda større enhet blant de troende! Det er tid for at Den Hellige Ånd igjen skal manifesterte seg med fylde av kraft til tegn og under! Tiden er inne for å la Gud reise opp de dypest sunkne til et lykkelig liv som berører slekt, venner og nabolag! For en tid som denne henvender seg til oss som er troende og nøder oss til bønn og faste og for å be frem en 
åpenbaring av Guds herlighet. I en tid da det profetiske ordet bekrefter at det mørkner, skal det bli lyst i Guds menighet. David Østby tror på vekkelse i vår tid! Hvorfor: 
; Den Hellige Ånd er utgytt i de siste dager. 
; Evangeliet går ut i hele verden som aldri før. 
; Gud holder verden i sin hånd. Hans makt kan ikke måles av noe menneskelig instrument. 
; Jesus lever og gjør døde levende. Hans makt er ubegrenset. 
«Hver den som påkaller Herrens navn skal bli frelst!» Menigheten er Åndens munn, hender og føtter. Vi er avhengig av Ånden, og Han er avhengig av oss. Vi ble født av Ånden til det nye livet. Når vi lar oss lede av Ånden går vi i ferdiglagte gjerninger, og ved å være fylt av Ånden har vi kraft og energi til tjeneste. Vekkelse og fornyelse vil føre oss inn i dette Åndens nye liv.