Til toppen

Farlige bønner

Craig Groeschel
Produktnummer: 9788230216910
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2023
  • Forlag: Hermon
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Forfatter: Craig Groeschel

I denne boken hjelper Craig Groeschel deg med å forløse ditt dypeste potensial og konfrontere din største frykt ved å be sterkere og mer lidenskapelige bønner som leder deg inn i en dypere tro. Bønn beveger Guds hjerte, men noen bønner berører Ham mer enn andre. Han ønsker mer for oss enn en beskjeden tro og halvhjertede bordbønner før middagen. Han har kalt deg til et liv med mot og frimodighet, ikke komfort.

Denne boken vil vise deg hvordan du kan be bønner som ransaker sjelen din, bryter vanene dine og sender deg på en reise med det kallet Gud har for deg. Men ta imot en advarsel: Hvis du er fornøyd med det som er enkelt og ikke har noe imot å stå på sidelinjen, er ikke denne boken noe for deg. Du kommer til å bli utfordret. Du kommer til å bli testet. Du kommer til å bli drevet til å ta et langt og grundig blikk på ditt eget hjerte.

Men du vil også bli inspirert. Du vil bli inspirert til å be frimodig. Med kraft og ild. Du vil oppdage hemmeligheten bak det å overvinne frykt for tap, avvisning, nederlag og det ukjente, samt ta imot velsignelsene Gud har for deg på den andre siden. Du vil få det motet du trenger for å be farlige bønner.