Til toppen

Den evige blodspakten: forstå Bibelens røde tråd

Kristian Kapelrud
Produktnummer: 9788283650341
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2017
  • Forlag: Ventura
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Kategori: Kristendom
  • Antall sider: 80
  • Forfatter: Kristian Kapelrud

Den røde tråden gjennom Bibelen er en kjærlighetshistorie.
«Ken Wright hadde en egen evne til å tale til hjertet. Under.visningen hans om blodspakten er fortsatt den talen jeg husker best av alle taler jeg har hørt. Budskapet setter hele Guds frelsesplan i perspektiv og hjelper oss å forstå alt i en dypere sammenheng. Uten at vi forstår blodspaktene i Bibelen, kan vi heller ikke forstå Guds nåde fullt ut. Spør du meg, burde det vært obligatorisk stoff for enhver kristen, for det rører ved kjernen av hele vår tro.» - Kristian Kapelrud 
«Kristian Kapelrud har gitt oss et kortfattet og lettlest bidrag til å forstå det paktsforhold vi som kristne står i overfor Gud. Bokas budskap er betimelig og viktig, ikke minst fordi det er underkommunisert i dag. Boka anbefales på det varmeste. Den er vel verd et studium.» 
- Alv J. Magnus, tidligere leder for Ungdom i Oppdrag 
«En levende, lettlest og velskrevet bok om Blodspakten, det mest sentrale temaet i Bibelen. Anbefales på det varmeste!» 
- Leiv Holstad, forkynner og grunnlegger av Maritastiftelsen 
«Boka skildrer på en gripende måte at blodspaktene i frelseshistorien er bygget på tillit og overgivelse og er preget av dyp kjærlighet. Jeg vil sterkt anbefale denne boka for alle kristne!» 
- Asbjørn Simonnes, PhD, dosent ved HVO og daglig leder i Oase 
«Ken Wright hadde en egen evne til å vise oss livsforvandlende skatter i Guds ord som styrket tryggheten på realiteten i Guds løfter. Kristian Kapelrud har klart å gjenfortelle hans budskap om blodspakten på en måte som styrker gudsbildet og klargjør forståelsen av evangeliet.» 
- Kari og Øyvind Hofstad, grunnleggere av Familiefokus 

Boken er godkjent av K-stud