Til toppen

Veien til Jerusalem 3: Aya - Apostelens søster

Produktnummer: 9788230216736
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Fullpris: 279 kr

Hun har alltid lengtet etter noe mer, men hva om veien hun har valgt krever mer enn hun er villig til å ofre?
Tredje bok i serien «Veien til Jerusalem».

Aya, datteren til Zebulon fra Tarsus, ønsker ikke å ta til takke med et tradisjonelt liv. Etter å ha levd i skyggen av sin begavede bror, Sha'ul, i alle år - lengter hun etter en mulighet til å bruke sine egne gaver og ønsker ikke å slå seg til ro som kone og mor. Men faren hennes insisterer på at hun skal gifte seg med en Tora-student, og hun gir motvillig etter.
Sha'ul, eller Paulos, er en ivrig fariseer og vender tilbake til Tarsus for å følge Lovens bud og gifte seg med den kvinnen faren hans har valgt til ham, før han igjen vender tilbake til Jerusalem for, forhåpentligvis, å bli medlem av Sanhedrin - den høyeste religiøse instansen i landet.
Etter å ha flyttet til Jerusalem med ektemannen frykter Aya en kjedelig tilværelse som kona til en Tora-student. Men i stedet kjenner hun en voksende fascinasjon for ektemannens studier.
Da nasareeren Yeshua og etterfølgerne hans begynner å skape problemer i Den hellige byen, bestemmer Sha'ul seg for å bringe dem til taushet, og han lar seg ikke stanse av noe.
Så tar han en sjokkerende og livsforvandlende avgjørelse, og Aya må ta stilling til et vanskelig valg: Kan hun forbli tro mot sin egen overbevisning og fremdeles elske sin blasfemiske bror?