Til toppen

Utvalgt, Utrustet, Utsendt

Hilde Lundgaard Grimstad
Produktnummer: 9788293733034
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2023
  • Forlag: Grimstad Publishing
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Antall sider: 267
  • Forfatter: Hilde Lundgaard Grimstad
  • Originaltittel: Embraced, Empowered, Equipped

Utvalgt, Utrustet, Utsendt ble utgitt på engelsk som "Embraced, Empowered, Equipped" i 2019. Den er oversatt til 5 språk: mandarin, kantonesisk, burmesisk, mara og norsk og lest av ca. 1,5 millioner mennesker internasjonalt. Den brukes i bibelgrupper, menigheter, på bibelskoler og av enkeltpersoner i mange land.


Utvalgt, Utrustet, Utsendt består av 40 kapitler med bibelstudier som dekker 33 ulike emner. Den starter på et grunnleggende nivå, men tar deg med på en reise i Guds Ord, hvor du sten for sten bygger et sterkt fundament for troen og ditt praktiske kristenliv. Her får du grundig bibelundervisning, hvor kompliserte emner blir forklart på en enkel og pedagogisk måte: 
Hvordan blir du frelst? Hvorfor måtte Jesus dø? Hvordan lese og forstå Bibelen? Hvordan og hvorfor skal vi be? Hva er Guds karakter? Hva er din identitet i Jesus? Hvem er Den Hellige Ånd? Hva er Guds plan for deg og hvordan finne den og følge den? Hvilke nådegaver er du utrustet med og hvordan bruke dem? Hva er Guds prinsipper for din privatøkonomi? Hvordan leve fri for bekymring? Dette og mye mer vil du lære. 


Utvalgt, Utrustet, Utsendt er egnet både for bruk i grupper og til personlig bibelstudium, med spørsmål til samtale og refleksjon etter hvert kapittel. Boka passer for de som er nye i troen, men også for mer modne kristne som ønsker å lære mer. Den er en ypperlig ressurs for smågruppeledere og de som underviser andre. Her er de ulike emnene ferdig servert på sølvfat. 


Utvalgt, Utrustet, Utsendt er basert på undervisningen som forfatteren, Hilde Lundgaard Grimstad, utviklet for en internasjonal bibelstudiegruppe som hun ledet mens hun bodde i Manila i Filippinene i flere år. I det hun ga ut boka på engelsk, fikk hun visjonen om at den skulle oversettes til språk som ikke har mange kristne  ressurser, spesielt i Asia. Visjonen materialiserte seg raskt, og boka ble snart oversatt til flere språk. Den  distribueres tilnærmet gratis i disse landene som et bidrag til misjon. Den norske oversettelsen er med på å finansiere dette.