Til toppen

Torner har roser

Randi Holm
Produktnummer: 9788269117042
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2024
  • Forlag: Sisik
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Innbundet
  • Antall sider: 172
  • Forfatter: Randi Holm

Omtaler:
Kjempeinspirerende å lese, interessen holdes oppe – jeg klarte ikke å legge boken fra meg! Den har et godt språk, det er en åpen og ærlig framstilling. Det er en «hjerte til hjerte-bok». Den er i kategorien: Må bare få med alt, - klarer ikke å slutte å lese. - Solveig Lanto Øynes, jordmor.

Min kone Inger-Tove og jeg har lest manuset sammen. Boken gir en interessant fremstilling av et levd liv, og særlig min kone gjenkjente mange følelser. Dette viser berettigelsen av denne boken. Vi tror at den kan sette i gang prosesser for helbredelse og gjenopprettelse for mange som har lignende erfaringer. Må boken gi trøst og skape håp for mange som leser den! - Asbjørn Simonnes, PhD – dosent ved Høgskolen for ledelse og teologi.

For en historie - jeg ble aldeles rørt! Voldsomt sterkt er det alt sammen! Tenk å ha opplevd så mye forkastelse og så ha greid å legge det bak seg. Og for en lærdom å gi videre. Bokens innhold er lett å lese og lett å forstå. Jeg er mektig imponert over det som formidles. - Kristine Trulsrud Røren, adjunkt og norsklærer,  mangeårig medlem av Aglows Nasjonalstyre. 

Dette er en lettlest bok om dype ting, til stor ettertanke. Den er opplysende, trøstende og helbredende. Utrolig at en liten bok kan romme et helt liv. Dette er en viktig bok som mange kan trenge. Den skiller seg positivt ut fra mange andre bøker. - Inger Johanne (Hannemor) Kristiansen, tidligere pastor. 

Nå har jeg lest stoffet med store og våte øyne. Det er så godt skrevet. Og det er så mye kjærlighet her. Spesielt den siste delen av boken synes jeg er aller best. Skulle ønske jeg hadde visst alt dette da mine egne barn var små. - Eva May Tesaker, bibliotekar.

At vi her har en glimrende skribent, er vel ingen hemmelighet. Boken drar leseren inn i budskapet! Den drakta innholdet er kledd i, fremmer engasjementet. Spesielt godt liker jeg den måten boken er bygd opp på. Jeg er imponert, og jeg er sikker på at boken blir til hjelp for de som leser. - Kari Gullbjørg Hals, lærer.