Til toppen

Sterkere enn stormen: ikke gjør den åndelige kampen så komplisert

Havilah Cunnington
Produktnummer: 9788271995805
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2018
  • Forlag: Proklamedia
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Kategori: Kristendom
  • Antall sider: 190
  • Forfatter: Havilah Cunnington

HVORFOR STREVER JEG FREMDELES NÅR JEG TROFAST FØLGER GUD?  Alle møter utfordringer. På en hvilken som helst dag kan livets problemer ta pusten fra oss. Ekteskapet, økonomien, relasjoner og helse er typiske utfordringer, og det er bare begynnelsen. Sier ikke Bibelen at krigen allerede er vunnet? Hvorfor kjemper vi da fremdeles? 
På en jordnær og praktisk måte skjærer den anerkjente forkynneren Havilah Cunnington gjennom forvirringen og viser oss hvordan vi kan: 
oppdage om det vi står overfor er indre kamper, motstand fra Gud eller reelle kamper med djevelen. legge fra oss misforståelser omkring åndelig krigføring og forstå hva Jesus egentlig sa om vår åndelige autoritet og den vissheten og tryggheten vi har i ham. Stille de riktige spørsmålene og sette opp en realistisk slagplan for å vinne dag for dag. 
Med humor og ærlighet gir Cunnington oss praktiske redskaper for å kunne vokse i møte med problemer, og hun utruster oss til å kunne vandre videre i visshet om at vi på grunn av Jesus virkelig er sterkere enn stormen. 

«I denne boken oppmuntres vi til å tro. Tro på at den seieren Jesus har vunnet på Golgata gjelder for tid og evighet, og at den gjelder i dag i våre hverdagskamper. Gjennom en rikdom av bibeltekster og vitnes byrd, også vitnesbyrd som vitner om sårbarhet og krevende faser, bygges det håp og tro på at Jesus gir liv der håpløshet og mismot truer. Vi lever i en tid med tilspisset åndskamp, hvor det er behov for undervisning som gjør oss våkne og djerve. David vitner i Salme 40 om at Gud hadde dratt ham opp av den dype gjørmen, satt hans føtter på fjell og latt ham gå med faste skritt. Dette er et vitnesbyrd som Havilah Cunnington deler, og i denne boken formidler hun nøkler til å leve og tjene i lyset fra Jesus istedet for i skyggen av han som bare er mørke...» - Elin Linde Fagerbakke, leder av Kvinner i Nettverk