Til toppen

Sangkort: Hører du mitt hjerte

Mari Tesdal Hinze / Marthe Haaland Wang
Produktnummer: 9788269007534
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2021
  • Forlag: KFUK-KFUM Norge
  • Språk: Bokmål
  • Forfatter: Mari Tesdal Hinze / Marthe Haaland Wang
  • Illustratør: Bjørg Helene Andorsen

På hvert sangkort kan du finne en qr-kode som leder deg til en ressursside for sangene. Sangene er spilt inn av ulike barnekor i KFUK-KFUM og du kan lytte til musikken i din favorittspiller her

Hører du mitt hjerte er en samling sanger som selv de minste barna kan være med på, skrevet av Mari Tesdal Hinze og Marthe Haaland Wang på bestilling av KFUK-KFUM. 

Tekstene er varierte og tar for seg ulike sider ved å være et helt menneske med ånd, sjel og kropp. Vi forstår mennesket som skapt til å leve i tro og tillit til Gud, med tanker, følelser, kreativitet og engasjement, fysiske og biologiske behov, lengsler og muligheter. Her finner du sanger om hvile, om hendene våre, om rare ting og om hjertet vårt som følger oss gjennom hele livet. 

Melodiene er enkle og pedagogisk lagt opp for å være lette å ta i bruk og for å bidra til å utvikle barnas musikalitet. Sangene åpner opp for refleksjon og inviterer til samtale med barna.

Vi håper og tror sangene vil bidra til å utløse sangglede, undring, følelser og bevegelse i gudstjenester, i barnehagen, i koret, på leir eller andre sammenhenger der barn synger.