Til toppen

Robust: 52 enkle grep for å holde på motivasjonen

Daniel Heimstad
Produktnummer: 9788276894530
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2024
  • Forlag: Agape
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Innbundet
  • Antall sider: 300
  • Forfatter: Daniel Heimstad

Det å bygge karakter og det å være ROBUST går hånd i hånd. Ofte handler det om små justeringer, for det er ikke de store og heftige avgjørelsene som gjør deg ROBUST. Det er de små!

Boken ROBUST ble til etter at Daniel Heimstad, i 2022, la ut oppmuntrende videoer på YouTube hver mandag. Disse mandagsvideoene ble til 52 prinsipper som ikke bare formidler oppmuntring og oppbyggelse, men som også vil gjøre deg mer ROBUST om du tar de til deg og anvender dem. Du kan lese ett kapittel i uken gjennom et helt år, eller du kan ta for deg flere prinsipp om gangen - alt ettersom hvordan du blir inspirert.

Heimstad skriver ut ifra egen erfaring og kunnskap. Han deler hvordan utfordrende sesonger i livet ble viktige tider av forberedelse for det som lå foran, hvor hindringer ikke var synonymt med full stans, men heller et potensielt springbrett til vekst og nye erfaringer.

Daniel viser også til flere bibelske personer og perspektiver, men på en slik måte at de er anvendelig uavhengig av hvilket livssyn du har. Ved å skrive ut ifra utfordringer han selv har vært igjennom, klarer Heimstad å møte leseren akkurat der han eller hun er.

Det finnes ingen fasit, men det finnes grep man kan ta for å ikke bli stående på stedet hvil. Da vil man utvikle seg som menneske, bygge karakter og bli mer ROBUST.

Hvilke grep trenger du å ta?

"Denne boken er et must for alle som ønsker å vokse, enten de er troende i hverdagen, entreprenører, kristne ledere eller de som ønsker å utvikle sine talenter for å se resultater." - Daniel Haddal, evangelist og influenser.

"Det ledige språket og personlige historiene gjør motivasjonsprinsippene lett overførbare til eget liv. Denne boken er både nyttig og underholdende!" - Helen Nilsen, mentaltrener og grunnlegger av podcasten GründerGuts.