Til toppen

Loved i praksis

Produktnummer: 9788299742757
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2009
  • Forlag: Acta
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Spiral
  • Kategori: Kristendom

En kokebok for ungdomsledere, fullstappet av gode tips til leir, medarbeidertrening, weekender og enkeltsamlinger!

Kjærlighet er mer enn en følelse. Mer enn ord, mer enn pjatt og klisjé. Kjærlighet er konkret praksis – handling. Ordet «praksis» kommer av det greske ordet «prattein» som betyr å «handle, utøve». I boken Loved i praksis, utgitt av Acta – barn og unge i Normisjon, er dette et fokus. Vi vil gi ungdom en konkret praktisk opplevelse av Guds kjærlighet.

Vi trenger mange ulike innfallsvinkler for å formidle kristen tro til unge mennesker. Kristent ungdomsarbeid er spennende, utfordrende, givende, morsomt og til tider vanskelig. Det er veldig mange ting på en gang. I Norge finnes utrolig mye flott ungdomsarbeid. I kirker og bedehus, gjennom organisasjoner, på fotballbaner og i helt vanlige hjem. Metodene og arbeidsformene er mange og forskjellige. Det er bra! For ungdom er forskjellige, og ungdomsledere er forskjellige. Det som fungerer bra i en kontekst er ikke nødvendigvis det eneste rette i en annen sammenheng. Men selv om metodene kan variere, er mye av innholdet det samme.

Loved i praksis er ment å være en ressurs inn mot ulike typer kristne ungdomsfelleskap. Den tar sikte på å formidle det vi mener er det aller viktigste i kristen tro, uavhengig av hvem vi er og hvor vi er. Nemlig at vi mennesker er elsket av Gud.

I boken finnes ulike praktiske utfordringer, temasamlinger, filmforslag, peptalks, forslag til måltider, verksteder og mye annet. Disse elementene er tilknyttet grunnleggende tematikk i vår kristne tro som, Gud, skapelse, synd, Jesus, felleskap og evangelisering. Boken er lagt opp til å brukes innefor leir, leder/medarbeidertrening, weekend og som enkeltsamlinger. Metoder og innhold i Loved i praksis er samlet gjennom erfaringer fra ungdomsarbeid i ulike sammenhenger.