Til toppen

La ilden brenne

Rolland Baker
Produktnummer: 9788283650426
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2017
  • Forlag: Ventura
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Kategori: Kristendom
  • Antall sider: 140
  • Forfatter: Rolland Baker

Kjærligheten gir varig vekkelse. Det er ikke vanskelig å få øye på den vekkelsen IRIS Global står i i Afrika: Titusenvis av nye menigheter og hundretusenvis av liv overgitt til Kristus. 
Men hvordan kan en slik vekkelse vare over så mange år? Hva er nøkkelen? I stedet for å gi oss en modell å overføre - for alle står vi i vår egen sammenheng - forteller Rolland Baker oss om de fem kjerne verdiene som utgjør selve grunnfjellet i arbeidet i IRIS Global, og hvordan overnaturlig kjærlighet holder brannen brennende. Disse fem prinsippene fører oss inn i et samarbeid med Den hellige ånd og drar dermed Guds rike til seg. 

«Denne boken beskriver på en unik måte selve hjerteslagene i vekkelsen ekteparet Baker har fått stå i. Du holder en spesiell bok i din hånd. Les den med to øyne på sidene og to ører mot himmelen ...» - Elin og Geir Fagerbakke 
«Denne boka forklarer på en .ott måte hva vekkelse er og hva det vil si å vandre i Guds nærvær. Jeg for min del ble både inspirert og utfordret. La ilden brenne er full innsikt med stor overføringsverdi.» - J.D. King 

Om forfatteren: Rolland Baker har viet sitt liv til å tjene de fattige og forkynne Jesu navn, slik hans foreldre og besteforeldre også gjorde. I over tretti år har Rolland og Heidi Baker ledet Iris global, en misjonsorganisasjon som vil være med på å bringe alle sider ved Guds rike til Jorden, og med et særskilt kalt til å tjene de aller fattigste i Mosambik. Rollands brann er å forkynne et budskap om kjærlighet og barnlig tro.