Til toppen

Kvinner som tjener Gud: nådegavebasert tjeneste

Sten Sørensen
Produktnummer: 9788230216996
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2023
  • Forlag: Hermon
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Forfatter: Sten Sørensen

Du har fått gaver og talenter du skal bruke til ære for Gud - enten det er i en framskutt posisjon eller mer i kulissene. I denne boken møter du et knippe kvinner som har funnet sin plass i Guds rike - noen tjener som pastorer, andre i arbeidslivet eller i hjemmet. Alle deler åpent og ærlig om sine personlige erfaringer, blant annet om hvordan man lever som kristen kvinne i et moderne samfunn.

Hva skjer så når en kvinne opplever et kall til pastortjeneste? Dette er fortsatt et omdiskutert tema i deler av kristenheten. Hva sier Bibelen om dette - og hvordan har dette artet seg historisk sett?

Med denne boken ønsker forfatterne å oppmuntre deg som kjenner på et særskilt kall til tjeneste til å bruke de gavene Gud har gitt deg.

Lær av kvinner som har gått foran, og la deg inspirere til tjeneste ut fra nådegavene du har fått - til Guds rikes fremme!

I boken finner du kapitler skrevet av Grete Andersen, Ingunn Folkestad Breistein, Solveig Tufte Johansen, Elin Ljoså Myra, Bente Sandtorp, Elsbeth (Ebbe) Sørensen & Karina Waldemar.