Til toppen

Kunstkort av Line Kjønigsen

Mitt hvorfor. Livet ble totalforvandlet etter at jeg tok imot Jesus som min frelser i 2006! Det er den største gaven en kan få og jeg er så takknemlig til Gud for den! Min mann og mine barn kom også til tro den sommeren og det takker jeg Herren for hver dag! At vi alle kan få være Hans barn.
Siden jeg ble en kristen har jeg lengtet etter at andre også skal bli kjent med Jesus. Men jeg visste ikke hvordan. Ikke før jeg i 2014 opplevde at Gud ga meg et galleri i vakre Gamlebyen i Fredrikstad. Der vitner jeg med mine kunstverk og forteller om hva den Levende Gud har gjort for meg. Jeg får lov til å være et lys i all min skrøpelighet og så ut såkorn i tjeneste for Ham.
«Jeg skammer meg ikke over evangeliet. «Det er en Guds kraft til frelse for hver den som tror, jøde først og så greker»
 Det er også veldig fint å få møte mine søstre og brødre i troen på utstillinger (Bok og Media), stand (Oase) og i Bakeribygningen Atelier som galleriet mitt heter. Jeg elsker å male, det gir meg så mye glede! Og det at jeg kan male det som hjertet mitt er fyllt av det er fantastisk! Det hjertet er fyllt med renner munnen over med… Slik er det med pensel også!
- Line Kjønigsen