Til toppen

Josjia-manifestet: oldtidens mysterium og en veileder for endetiden

Jonathan Cahn
Produktnummer: 9788230217153
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2023
  • Forlag: Hermon
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Forfatter: Jonathan Cahn

Er det mulig at det finnes et svar, en veileder eller et mønster som avslører det du trenger å vite for å overleve, bli stående og seire i møte med det som kommende tider måtte bringe? Og kan det ha blitt avslørt for oss ved at et tegn fra et gammelt mysterium utspiller seg i vår tid rett for øynene på oss

«Josjia-manifestet» vil ta deg med på en profetisk reise fra ei karibisk øy til Washington D.C., innom Hinnomdalen i oldtiden og USAs Høyesterett i vår tid, til et fjell i ørkenen, et gammelt tempel i Midtøsten og til Amerikas porter for å avdekke et teppe av forbløffende mysterier som ligger bak hendelser i nyere tid som har endret vår tilværelse.

Kan det hende at disse mysteriene inneholder en eldgammel nøkkel, en rettesnor, et svar og en veileder for å avsløre det vi trenger å vite og gjøre for å bli stående og seire i tiden som kommer - til og med en veileder for endetiden?

Denne boken er like tankevekkende og forbløffende som alle andre av Jonathan Cahns bestselgere, men likevel inneholder den noe annet - nemlig et manifest og veileder til hvordan du kan være et lys i vår tid!

«Josjia-manifestet» er en bok du ikke vil gå glipp av om du ønsker å forstå tiden vi lever i!