Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Hverdagsglede

Stine Buxrud
Produktnummer: 9788269228908

  • Utgivelsesår: 2020
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Forfatter: Stine Buxrud

I heftet «Hverdagsglede» tar forfatteren opp ulike temaer knyttet til hva som gir glede i hverdagen. Hun spør hvor viktig det er å kunne le, og når man kan le? Samtidig belyser hun hvordan sorg og glede begge er en del av livet. Forfatteren peker på betydningen av relasjoner og fellesskap med andre, og spør hva Paulus mener når han sier at sårbarhet og svakhet kan gi kraft og styrke? Andre temaer som tas opp i heftet er hva det vil si at Gud elsker oss betingelsesløst, betydningen av å legge planer, grensesetting og venting, om det kan komme noe godt ut av noe vondt, betydningen av godhet, Gud som Far for de farløse, om Bibelen som tidenes bestselger og noen juletanker.

Heftet inneholder bibelhenvisninger, hvor bibeltekstene er hentet fra Bibel 2011 © Bibelselskapet.

Forfatteren skriver godt og ledig, med fine tekster og gode refleksjoner. Hun trekker inn egne erfaringer som mamma, kone, venn, datter og sykepleier.

Hverdagsglede består av 15 tekster og naturbilder. Forfatteren har tidligere gitt ut heftene «Hverdagsbønn» og «Hverdagsfred.» Tekstene har tidligere vært delt på bloggen: «Hverdagsbønn, hverdagsfred og hverdagsglede» på: www.dailyprayers.home.blog

Stine Buxrud er 49 år. Hun bor i Åmot sammen med mannen Per. De har tre voksne barn. Stine setter stor pris på natur og er aktiv i Modum menighet. Hun har tatt alle bildene i heftet selv.