Til toppen

Håp i mørket : En reise i tro og utholdenhet

Schadi H. Chiringwi
Produktnummer: 9788283651744
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2024
  • Forlag: Ventura
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Forfatter: Schadi H. Chiringwi

Bli kjent med Schadi og hans mirakuløse vei fra Kongo til Norge. Schadis oppvekst i hjertet av Kongo var preget av fattigdom. På tross av all motgangen hadde moren hans en urokkelig tiltro til Gud - en tro som til slutt kostet henne livet. Schadi opplevde gang på gang at Gud var med ham, både før og etter han måtte flykte til nabolandet Uganda.

Les om det ene underet etter det andre, som stadig ga ham nytt håp, til han en dag ble pastor for sin egen menighet i slummen i hoved staden Kampala.Men reisen sluttet ikke der, for i dag befinner han og familien seg i Norge. Kanskje du støter på dem en dag, og kan takke ham for at han delte håpet og tilliten til Gud med deg gjennom denne boken.

Anbefaling:
«Boken er en kjærlighetserklæring til vår Himmelske Far. Men også til Alicia, hans herlige kone, som har stått støtt ved hans side i gode og onde dager. Boken anbefales på det varmeste. Den er lettlest, men samtidig dyptpløyende. Jeg er takknemlig for at jeg fikk lese denne boken.» - Bjørn Kristiansen, Pastor Risør Baptistmenighet