Til toppen

Guds svar på den voksende krisen: et frimodig kall til handling i endetiden

Mike Bickle
Produktnummer: 9788271995768
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2018
  • Forlag: Proklamedia
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Kategori: Kristendom
  • Antall sider: 304
  • Forfatter: Mike Bickle

Unngå frykt og forvirring i endetiden. Bli utrustet til å samarbeide med Gud. 

Dramatiske endringer vi har sett de siste årene - innen alt fra økonomi og politikk til moral og enda mer - har rigget scenen for en krise som påvirker alle områder av samfunnet. Denne krisen rammer imidlertid ikke bare ett land eller én region; hele menneskeheten står ved en korsvei. 

Mike Bickle, leder for International House of Prayer i Kansas City, viser oss Guds konkrete respons på denne voksende globale krisen. Han gir oss et friskt bibelsk perspektiv på viktige temaer som: 
- agendaen for å sekularisere og avkristne landet vårt 
- sekulærhumanismens økende innflytelse 
- framveksten av IS og islamske ekstremister 
- den overhengende økonomiske krisen 

Det er mye som tyder på at vi er med i finaleheatet , og Herren forbereder sin brud for det som venter oss. Vi trenger, som Johannes, disippelen som Jesus elsket, å få rett perspektiv. Han fikk høre: «Stig opp hit, så skal jeg vise deg det som heretter skal skje.» Mike Bickle er bederen som med stor lidenskap for Jesus, hjelper oss til å våkne, sette kursen, rette ryggen og med glede vente på Jesu gjenkomst. Denne boken utfordrer, men har også et trøstebudskap til Kristi kropp i en tid som denne. 
- Bjørn Olav Hansen, Pastor, nasjonal bønneleder og forstander for det økumeniske Kristi himmelfartskapellet 

MIKE BICKLE er leder for International House of Prayer i Kansas City (IHOPKC) og grunnlegger av International House of Prayer University, som er en fireårig bibelskole for å utruste kristne til tjeneste. IHOPKC har en stab på sju hundre personer som sammen med ulike lovsangsteam har ledet bønn døgnet rundt helt siden 1999. Han leder også den årlige Onething-konferansen for unge voksne. Bickle har skrevet flere bøker, deriblant Grepet av Jesus, Den profetiske tjeneste, Gled deg i Guds kjærlighet, Etter Guds hjerte og Vokse i bønn.