Til toppen

Gud, penger og frihet

Tomas M. Moltu
Produktnummer: 9788230217603
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2024
  • Forlag: Hermon
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Antall sider: 210
  • Forfatter: Tomas M. Moltu

Penger har en stor betydning for hvert enkelt menneskes liv, enten det er for lite, nok eller mer enn nok av dem. Verdens mest solgte bok, Bibelen, snakker mer om penger og økonomi enn svært mange andre «åndelige» temaer. Likevel finnes det svært lite selvstendig norsk litteratur som tar opp økonomiske spørsmål fra et bibelsk perspektiv.

Denne boken er et skattkammer, ikke minst for unge mennesker i etableringsfasen, men også lesere i voksen alder (50+) har uttrykt begeistring for de klare rådene - og personlige erfaringene - som forfatteren deler med oss.

«Gjennom personlige erfaringer gir Tomas Moltu gode råd om økonomi og forvaltning ut fra et kristent ståsted [...] basert på det man kan regne som fornuftige bibelske prinsipper.» Professor Ola Grytten, i forordet til boken

Temaer som: * De store linjene * Historie og grunnleggende kunnskap * Deg og din økonomi * Veier til økonomisk frihet * Smart å vite - handler både om planlegging, langsiktighet og, ikke minst, økonomisk velsignelse! Målet er frihet!

Ved å følge forfatterens råd vil leseren kunne få mer enn «hundre ganger igjen» for å lese denne boken!

«Tomas skriver at 'det er fint å lære av egne feil, men bedre å lære av andres'. Jeg er helt enig, og selv om dette er en bok jeg skulle ønske var utgitt for femti år siden, er det en glede å kunne gi den til neste generasjon - og om nødvendig vil jeg betale mine egne barn for å lese den!» - Svein Andersen, forlagssjef og forfatter