Til toppen

Fellesskap med Gud: Hjertet i det kristne livet

Mats-Ola Ishoel
Produktnummer: 9788276894400
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2023
  • Forlag: Agape
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Antall sider: 159
  • Forfatter: Mats-Ola Ishoel

Å omgås med Gud er personlig og spennende! Når Jesus underviste sine disipler om det skjulte stedet, ville han at de skulle oppdage hvilken skatt de kom til å finne om de var villige til å tilbringe tid med Gud. Samtidig var Jesus et levende eksempel for dem: hans fortrolige og naturlige fellesskap med Faderen tjente som inspirasjon for disiplene – og det gjør det samme for oss i dag.

Dette skjulte stedet er et vidunderlig sted, for det er selve hjertet i det kristen livet: fellesskap med Gud. Det er et sted for vekst og læring. Det er et sted av hellighet, herlighet og forvandling. Det er et sted av glede i Gud, tilbedelse og bønn, der du kommer til å utvikle en relasjon med Gud som vil lære deg å stole på ham på et dypt og personlig plan.

Mange troende har en oppriktig lengsel etter å komme nærmere Gud. De elsker ham og forstår at tid med ham i ensomhet er avgjørende for deres åndelige vekst, men de lurer ofte på hvor de skal begynne. I denne boken viser Mats-Ola Ishoel deg hvordan Gud ikke bare vil at du skal ha en lengsel etter ham, men gjennom bibelske eksempler, egne erfaringer og konkrete tips for å praktisere det du leser, gir han veiledning i hvordan du kan handle ut ifra denne lengselen.

Hver og en av oss står i en kamp mot tusenvis av ting som kjemper om vår oppmerksomhet. Verden vi lever i blir definitivt ikke mindre stressende. Oppgaver og ansvar, TV og smarttelefoner har en fantastisk evne til å holde oss sysselsatte. Derfor er Jesu invitasjon til oss om å søke ham i det skjulte mer viktig enn noensinne. Han kaller på deg slik han har kalt på alle generasjoner av troende – til et nærmere fellesskap med Gud.