Til toppen

En brann i hjertet: min eventyrlige reise inn i et liv i bønn

Johannes Hartl
Produktnummer: 9788271996192
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2020
  • Forlag: Proklamedia
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Kategori: Kristendom
  • Antall sider: 224
  • Forfatter: Johannes Hartl

Svarene har han funnet gjennom møter med mennesker og erfaringer - ofte på reise - en oppdagelsesreise som har ledet Hartl til selve hjertet av bønn.
Hartl inviterer deg med på en utrolig reise, der han vever sammen historier om mennesker, bevegelser og øyeblikk fra hele verden.

Ved å utforske ulike tilnærminger til bønn - kontemplativ bønn, forbønn, kreativ bønn, kraftfylt bønn og åpenbaringsbønn - oppmuntrer Hartl oss til å gjenoppdage bønnens hjerte - en Gud som hører oss og ønsker å tale til oss.
Dykk ned i en helt annerledes og noen ganger fremmed verden, med en uimotståelig tiltrekningskraft, gjennomsyret av Jesu nærvær.

Johannes Hartl (født i 1979) liker å reise, male, komponere musikk og skrive. Etter universitetet fulgte han sin største lidenskap og grunnla et bønnehus i Augsburg i Tyskland. Dette er et sted der bønnen aldri stilner, verken dag eller natt. Hartl forkynner på kristne konferanser over hele Europa og bor i Augsburg med sin kone og fire barn.

Det er lenge siden jeg har lest en så inspirerende bok om bønn. Den vitner om, kaller og frister til et fordypet bønneliv. Den er annerledes, på en forfriskende måte. Hartl presenterer gammel tematikk, men gjør det levende, moderne og relevant. Han rammer inn alle tema med sin egen historie, enkelt men samtidig dypt og troverdig. Dessuten skriver Johannes Hartl poetisk og vakkert! Anbefales!
- Tarjei Cyvin, pastor i Trondheim Misjonskirke, leder av Bønneuka i Trondheim