Til toppen

Eksponentiell : hvordan du og vennene dine kan starte en bevegelse av misjonale menigheter

Dave Ferguson / Jon Ferguson
Produktnummer: 9788230214909
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2018
  • Forlag: Hermon
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Kategori: Kristendom
  • Antall sider: 315
  • Forfatter: Dave Ferguson / Jon Ferguson

Formålet med Eksponentiell er å inspirere og utruste ledere som arbeider for Guds rike, til å engasjere seg i en bevegelse av reproduserende menigheter med stor påvirkningskraft. Boken viser hvordan det lille og det store henger sammen - og hvordan vi kan se eksponentiell vekst i vår sammenheng! 
Trodde du at en misjonal menighetsbevegelse bare kunne skje gjennom andre? Da trodde du i så fall feil. DU kan gjøre det! 
«Men dere skal få kraft når Den Hellige Ånd kommer over dere. Og dere skal være vitner om Meg i Jerusalem, i hele Judea og Samaria, og helt til jordens ende.» Apostlenes gjerninger 1,8. Dave mener hele Bibelen kan sammenfattes i dette ene verset. 
«Jeg skal aldri slutte å gjøre de små tingene,som for eksempel å trene en smågruppeleder.Om man slutter å gjøre de små tingene som skal reproduseres, mister man pulsslaget i den misjonale menighetsbevegelsen.» 
- Dave Ferguson, forfatter av boken og hovedpastor i Community Christian Church 

Grundig og troverdig - og med bred erfaring, omfattende analyse og et brennende hjerte - presenterer Dave og Jon Ferguson hvordan du kan ta Apostlenes gjerninger 1,8 på alvor. 

«Eksponentiell er en beskrivelse av hvordan det lille og det store henger sammen. 'Du kan gjøre det!' Det er dette brødrene Ferguson vil at vi skal tro - og begynne å handle på. Anbefales!» 
- Øystein Gjerme, Hovedpastor Salt, Leder Sendt Norge

Les utdrag fra boken her.