Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Brett Mummi Vinter

Produktnummer: 7350092152082

  • Mål: 20 x 27 cm

Brett med motiv av Mummitrollet vinter. Et brett av høy kvalitet, håndlaget i Sverige av laminert bjørkefiner og kan derfor tas i oppvaskmaskin. Et klassisk motiv inspirert av originale tegninger av Tove Jansson.

Dette motivet baserer seg på historien fra Tove Janssons bok Trollvinter (1957) og skildrer den fantastiske vinteren som Mummitrollet opplever for første gang i sitt liv.
Månen lyste inn gjennom vinduet og skinte direkte på Mummitrollets ansikt. Mummitrollet våknet og klarte ikke å sove igjen. Vanligvis sover Mummitrollene gjennom vinteren, så Mummitrollet vil se og oppleve nye og hittil ukjente ting, når han holder seg våken hele vinteren.
Mummitrollet har møtt Lille My, og en ny venn, Tootikki, og han tilbringer vinteren med dem. Han har også funnet badekåpen sin i skapet i badehuset, og har den på seg til vinterpelsen blir litt tykkere og mer beskyttende. Mummitrollet, Lille My og Tootikki står ved kysten og ser på Snøhesten som har våknet til liv og satt av gårde i full galopp.