Til toppen

Ærefrykt for Gud: hvordan en sunn gudsfrykt kan forandre livet ditt

John Bevere
Produktnummer: 9788230217467
Leveringstid:

inkl. mva.

  • Utgivelsesår: 2024
  • Forlag: Hermon
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Heftet
  • Forfatter: John Bevere

Hva vil det si å frykte Gud?

Lengter du etter et dypt og inderlig fellesskap med din Skaper, men føler at Han er langt borte? John Bevere forsikrer oss om at Gud er nær, men kanskje noe vesentlig mangler i ditt gudsliv – ærefrykten for Ham? 

Hellig ærefrykt snakkes det ikke så mye om i våre dager. Men hvis du ønsker å bygge en tro som står fast gjennom urolige tider, kan du ikke  lukke øynene for budskapet i denne boken.

John Bevere inviterer oss til å ta et nytt blikk på hva det egentlig betyr å arbeide på vår frelse med frykt og beven. Denne sunne, hellige og i stor grad glemte dyden er veien til et mer givende og fruktbart åndelig liv.

Ærefrykt for Gud er delt inn i uketemaer slik at du kan fordype deg og ta tid til ettertanke.

JOHN BEVERE er en forkynner som er kjent for sin frimodige og kompromissløse tilnærming til Guds Ord. Han er også en bestselgende forfatter og har skrevet over tjue bøker som til sammen er solgt i flere millioner eksemplarer og oversatt til 129 språk. Sammen med kona, Lisa, har John grunnlagt Messenger International – en organisasjon som ønsker å revolusjonere disippelgjøring globalt. Når John er hjemme i Franklin, Tennessee, vil du sannsynligvis finne ham sammen med barnebarna, opptatt med pickleball eller i et forsøk på å overtale Lisa til å begynne å spille golf.