Styrke i livet : en annerledes treningsbok : en bok som beveger deg - ut i naturen og inn i deg selv

Annie Manshaus Lingjerde

Varenummer: 9788230338001
Leveringstid:

  • Utgivelsesår: 2018
  • Forlag: AnnieOne
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Innbundet
  • Kategori: Familie og helse
  • Antall sider: 271

Styrke i livet - en annerledes treningsbok, er personlig dyptgående samtidig som den er faglig sterk. Lær om: Din motivasjon for å trene, effektive og enkle treningsmetoder i naturen, hvordan naturen stimulerer kropp og sjell, forstå samspillet mellom det fysiske og mentale, hvordan tro, stillhet, yoga, meditasjon og mindfulness kan gi indre fred og klarhet i en krevende og kompleks hverdag. Forfatterens personlige historier vil pirre leserens nysgjerrighet på egne, iboende ressurser og mestring av livsutfordringer.

Noen uttalelser:
«En inspirerende og flott bok, som omfavner hele mennesket! En veldig viktig og riktig tilnærming, men har savnet denne vinklingen innenfor faget. Boken traff meg midt i hjertet.» Fysioterapeut Åshild Haugrønning Holm 
En imponerende, vakker, allsidig, annerledes, ærlig og spennende treningsbok! Det var vanskelig å legge den fra seg. Kristin Kolstad (prest)
En virkelig inspirerende, ekte og viktig bok. Ingrid Seeland 
Denne boka er en herlig, menneskelig, hjertevarm og ekte bok om trening og livet. Silja Kaldhol (Personlig Trener)
Forfatteren skriver flytende og levende; en svært god formidler. En modig bok. Du får innsikt i hvor viktig fysisk trening kombinert med en god psyke er for å gi oss et «godt» liv. Boken er også veldig vakker; man kan hvile øynene på mange flotte bilder! Mona Møller (PHD Philos)
Nina Zoë, skrivekursholder i Story Maker Triangle, skriver i forordet: 
Annie åpner dører. Hun har våget å være tydelig på hva som har gitt henne styrke i livet, uten å bruke pekefingeren. Respekt for personlige valg gjennomsyrer teksten. Hun vekker vår nysgjerrighet og innbyr til større åpenhet rundt trening og personlig utvikling. Endelig en treningsbok for hele mennesket.