Nyhet
  • Perleporten, brettspill - slideshow 1
  • Perleporten, brettspill - slideshow 2
  • Perleporten, brettspill - slideshow 3

Perleporten, brettspill

Varenummer: 200000009571
Leveringstid:

Perleporten er et brettspill med Bibelen som tema, hvor spillerne selv kan velge å spille spillet i fullskala eller tilpasse det til tid og kategorier. De fire brettene kan settes sammen etter spillernes ønsker, slik at spillet ser ulikt ut fra gang til gang.

Det skal samles en perle fra hver av disse kategoriene: Det gamle testamentet, Det nye testamentet, Sitater, Ord og uttrykk (for å bevisstgjøre om hvor mye av det vi bruker i dagligtalen som har sin opprinnelse fra Bibelen), Allmenn (om ting i samfunnet som kan relateres til Bibelen) og Tidspress (Oppslag i Bibelen på tid). I tillegg kan man – om man vil – skaffe seg en fordel i spillet ved å ta mimekort. Her skal man for eksempel  mime «Jesus gikk på vannet». Duell er annen ting i spillet. Her må to spillere duellere med hverandre og taperen risikerer å bli flyttet til et annet sted på spillebrettene. 

Spillet utfordrer til både kunnskap og taktikk, men er også utviklet for å bidra til hyggelige familiekvelder, være et bidrag til Bibelgrupper og til å være et innslag i vennelag. Spillet egner seg godt til trosopplæring, men spørsmålene kan være litt utfordrende for dem som er under konfirmasjonsalder. Det anbefales derfor at man er eldre ungdom eller voksen.

Spillet har 1200 spørsmål – slik at man ikke vil spille ut spillet med det første – og kommer i en solid og pen innpakning – som gjør den velegnet som gave.